fbpx

WEBDESIGNS OG APPLIKATIONER

Vi gør os i alt fra simple designs til komplekse løsninger, der fremmer din virksomheds budskaber og digitalisering. BITD tænker skævt og kreativt, og kan styre selv de mest komplekse projekter i mål.

PÅ DEN DIGITALE FORKANT

Uanset hvilken branche en virksomhed befinder sig i, må den anskue sig selv som værende i den digitale branche. Hvis vi tror vi er digitale i 2020, så har covid-19 lært os at vi end ikke har set toppen af isbjerget endnu. 

Vi elsker at være på forkant. Når flertallet mener det samme, er det for os tid til at reflektere og overveje alternativerne. Det gør vi sammen med vores kunder, så de kan udvikle sig hurtigere end markedet.

KOMPLETTE LØSNINGER

Vi har leveret hundredvis af hjemmesider, platforme og applikationer. Løsninger, der fx gennem integrationer med andre kilder, bliver unikke og leverer forretningsmæssig merværdi. At få komplekse løsninger til at virke lette og intuitive for brugerne er vores styrke. “Hvis vi ikke selv gider at bruge det, hvorfor skulle andre så?” er vores mantra.  

Kontakt os for et workshopforløb.

STRATEGY-FIRST OG DYB PROJEKTLEDELSESERFARING

mockup dslr 16 9 8tallet 1

Vi gør os i alt, der gør en positiv forskel for vores kunder. Alt lige fra komplekse applikationsprojekter på mere end 1000 timer til helt simple, superskarpe præsentationssider.

Vi er blandt de mest kreative, nytænkende og forretningsforstående mennesker i det digitale space. Gennem årene har vi hjulpet virksomheder med at vokse, og brands med udvikle sig, digitalt, med en strategy-first tilgang.

Med de tungeste projektlederprofiler sikrer vi kvaliteten i alle vores leverancer.

BRANDS

logo sdc
logo codesealer
logo dbu
logo select
logo perele
logo skjold
logo dansj
logo all ears
logo klamperborg
logo
logo combogruppen
logo cgi
logo brond
logo carls
logo concept
logo energi
logo natte
logo rynkeby
logo brogger
logo os
logo gh

KONTAKT OS

13 + 6 =

 

 

 

BITD APS

FLÆSKETORVET 68
1711 KØBENHAVN V
INFO@BITDIGITAL.DK
TLF: 50 520 300