fbpx

DEUX MILLE

Til verdens største cykelcommunity, for folk, der cykler bjergtoppe over 2.000 meters højde i Europa, har BITD sammen med kunden udviklet hele konceptet, herunder hvordan brugere via deres tredjepartstræningsdata automatisk bliver medlemmer, hjemmeside- og app-koncept, samt digital markedsføring. Community’et har over 26.000 medlemmer på Instagram.

Deux Mille
DeuxMille2 scaled

Passionen for cykling og bjerge har vi med BITD fået udviklet til et unikt, digitalt koncept.

DIRK TENTEN

COO, Deux Mille

Udfordringen

En håndfuld cykelentusiaster, med en speciel kærlighed for de allerhøjeste bjerge i Europa, ønskede at skabe en ny ekstremklub. I et marked, hvor der er snesevis af træningsapps, tøjmærker, eksklusivklubber o.l., var udfordringen at skabe en nem og unik platform, og samtidig gøre opmærksom på sig selv.

PROCESSEN

BITD forelagde en række koncepter på hvordan Deux Mille kunne udrulles som et digitalt community. Gradvist blev der bygget på med grafiske muligheder, app-tanker, tredjepartsintegrationer, indtil vi efter en række workshops stod med det fulde billede.

LØSNINGEN

Med udgangspunkt i at “alle”, der træner logger deres data på gængse platforme (Strava, Endomondo, Garmin…), var konklusionen, at skabe en one-click løsning. Således skal man nu blot koble sin træningsplatform til DeuxMille.cc. Så læser systemet selv konstant alle træningslogs, og så snart den ser brugeren har erobret et bjerg over 2.000 meter, tilføjes det til brugerens profil. Samtidig er konceptet Instagram-profil blevet promoveret i en yderst strukturet proces, så den nu har over 26.000 (ægte) følgere.

SIG HEJ

Ring på +45 50 520 300, e-mail os eller udfyld formularen nedenfor.