fbpx

VI VIL VÆRE SPECIELLE

BITD er opstået på en stræben efter at være specielle; for os selv og for dem vi arbejder med. Det at have modet til, at gøre noget andre ikke tør. At vinde. Det driver os.

VORES HISTORIE

BITD blev stiftet i 2011 af Henrik Worsøe. Målet var at hjælpe virksomheder med at vokse, og brands med udvikle sig, digitalt, med en strategy-first tilgang. Dette betød at tage en anden tilgang til unikke platforme, markedsføring og leverancer, der baserede sig på forskning og data for at forfine vores principper.

Regler, begrænsninger og traditioner er bandlyst for os – alt skal kunne undersøges og revurderes. Vi stræber dog altid efter at være rationelle, uanset hvor attraktivt det endelige mål kan være, og enhver idé, uanset om den genereres internt eller hentes fra omverdenen, skal passere det hensynsløse og allestedsnærværende filter: “Vil dette fungere?”  

HVORDAN VI TÆNKER

Vores tilgang til enhver plan er lige så unik som et fingeraftryk. Hver strategi går igennem en omhyggeligt udformet proces, der starter med brand- og markedsundersøgelser, udvikling af en målrettet tilgang, projektaktivering og overvågning samt løbende optimering baseret på data og forretningsresultater. Kontakt os for et workshopforløb.

BRANDS

logo sdc
logo codesealer
logo dbu
logo select
logo perele
logo skjold
logo dansj
logo all ears
logo klamperborg
logo
logo combogruppen
logo cgi
logo brond
logo carls
logo concept
logo energi
logo natte
logo rynkeby
logo brogger
logo os
logo gh
stay local

KONTAKT OS

12 + 9 =

 

 

 

BITD APS

FLÆSKETORVET 68
1711 KØBENHAVN V
INFO@BITDIGITAL.DK
TLF: 50 520 300