fbpx

SAMMEN FORMER FREMTIDEN

Kreative, nysgerrige, tekniske og idérige inputs til din virksomhed. Vi hjælper med at forme løsningsteser og koncepter sammen med jer. 

LÆS VIDERE

SPECIELLE SAMMEN

BITD er opstået på en stræben efter at være specielle; for os selv og for dem vi arbejder med. Det at have modet til, at gøre noget andre ikke tør. At vinde. Det driver os.

Vi har leveret hundredvis af hjemmesider, platforme og applikationer. Løsninger, der fx gennem integrationer med andre kilder, bliver unikke og leverer forretningsmæssig merværdi. At få komplekse løsninger til at virke lette og intuitive for brugerne er vores styrke. “Hvis vi ikke selv gider at bruge det, hvorfor skulle andre så?” er vores mantra.

VI FORMER FREMTIDEN

ninjateam

BITLab er et team i BITD af de mest kreative, nytænkende og forretningsforstående mennesker i det digitale space. 

Teamet er kendt i branchen som et super talentfuldt team, der gennem årene har hjulpet virksomheder med at vokse, og brands med udvikle sig, digitalt, med en strategy-first tilgang. Dette betyder at vi tager en anden tilgang til problemstillinger, og kommer op med unikke koncepter til at løse udfordringer.

 

Teamet består af forskellige typer, der er med permanent eller ad hoc. Vi har tunge erhvervsledere, nyudklækkede studenter, studerende, Kaospiloter og andet med. Fælles for dem er at de kan arbejde sammen, og først lytter til problemstillingen, før de går i løsningsmode. Fælles for dem er også, at de enten en yderst kreative, nysgerrige, tekniske eller idérige.

 

Vi træder ind, når virksomheder har en udfordring, der tænkes at kunne blive løst ved hjælp af digital nytænkning.

ninja2

SIG HEJ

Ring på +45 50 520 300, e-mail os eller udfyld formularen nedenfor.